A Forum of Hellenistic and Roman Philosophy  tisztelettel meghívja Önt következő, 2022. március 31-i, 18.00-kor kezdődő szemináriumára: Prof. Elizabeth Asmis (University of Chicago) Lucretius on Pity in the Development of Justice címmel.

Az előadáshoz az alábbi linken, regisztráció után lehet csatlakozni:

https://zoom.us/meeting/register/tJAucOuhqz0vE9PN2ZRx-4yT6bQgXcfiMfnh

Az előadás absztraktja itt elérhető.

Forum of Hellenistic and Roman Philosophy egy olyan új platform, amely a hellenisztikus és római filozófia tanulmányozásának szenteli a figyelmét. A fórum célja, hogy a hellenisztikus és római filozófiával foglalkozó, tapasztalt és fiatalabb tudósokat a világ minden tájáról összekösse, hogy új kutatásokat mutasson be ezen a területen, véleménycserének nyújtson teret és új megközelítéseket teszteljen a hellenisztikus és római kori filozófiai szövegek olvasása során. A fórumot Németh Attila (BTK Filozófia Intézet) és Georgia Tsouni (Department of Classics, University of Crete) üzemeltetik.

További információért, kérjük, látogasson el a fórum weboldalára vagy Facebook-oldalára, további kérdés esetén pedig keresse a szervezőket, Németh Attilát és Georgia Tsounit az alábbi e-mail címen.